Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Diy: Betongknagger

  • 12.07.2015 kl.23:42

Nå kan jeg dele enda et lite prosjekt jeg har derevet med med dere. Jeg sitter en del å nettet å ser på hva andre lager i betong, og det er så utrolig mye forskjellig som lages. Nå har jeg prøvd med på å lage knagger av lyspærer. Jepp, lyspærer! De ble utrolig fine, og jeg gleder meg til å bli ferdig med oppussing av gangen, slik at jeg kan henge mine opp der. Jeg er glad for at jeg laget mange når jeg først var i gang, for det var litt jobb med dem.

 

Du trenger: Betong, Lyspærer, Lange Skruer, Eggekartong, Ymse verktøy til å ta ut innmaten i lyspæren.

 

Jeg fikk alle lyspærene mine hos den lokale Jokerbutikken vår! Gjenbruk er fantastisk. Når lyspærene er i hus, må du grave ut innmaten fra lyspæren. MYE lettere sagt enn gjort, og noen lyspærer døde under dette forsøket, men med litt tålmodighet, og forsiktighet så gikk det greit.

 

De tomme lyspærene fylles med betong, denne må være noe flytende for at du skal få den inn i pæren. Når lyspæren er helt full, tar du de lengste skruene du kan finne og stikker de langt ned i lyspæren, og setter lyspæren til tørk i en eggekartong.

 

De vil bruke ganske lang tid på å tørke, da den kun får ventilert gjennom det lille hullet i toppen. Etter noen døgn kan man slå et lite hull i glasset på lyspæren, slik at den får enda mer luft. Etter 5 dager kan du knuse resten av glasset på pæren, og vips, så har du en knagg.

Jeg samlet noe drivved da vi var på fotballcup i eidfjord, og betongknaggene har jeg skrudd fast i en svær drivvedplanke jeg fant. Jeg tenkte jeg skulle henge den opp et sted, men jeg klarer ikke å bestemme meg for hvor. Men slik ble det endelige  resultatet.

#Betong #DIY #knagger #lyspærer #gjenbruk

2 kommentarer

TitaLita

02.09.2015 kl.15:49

Så gøy! Dette er en av mange prosjekter jeg mener jeg skal til med, men hvor jeg aldri kommer så langt. Men det ble fint da!

Følg gjerne en kreativ medsøster du også!

Ha en fin kveld! :)

gaardsbruket

04.09.2015 kl.17:59

TitaLita: Det er så gøy å være litt kreativ innimellom. Kjenner kreativiteten svikter litt i en travel hverdag.

God helg!

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits