Gårdsbruket

av Renathe Tangen

DA var terrassen FERDIG!

  • 30.07.2015 kl.09:45

NÅ er terrassen ferdig! Det gjenstår ikke noe mer snekring, og heller ikke noe særlig mer maling. Jeg har vannblemmer både på fingre, knær og føtter etter å ha lagt på terrassen å beiset hele mandagen, med tidenes minste malerkost. Haha, det fortjente jeg. Men det har blitt veldig fint, og jeg gleder meg til neste år når jeg kan handle inn nye friske blomster og piffe opp terrassen skikkelig! Til og med blomstene koser seg i hagen for tiden. Det er så deilig å se prosjektene bli ferdig en etter en. Utepeisen gjenstår jo, men det blir nok et høstprosjekt. 

Det har tatt et år å bli ferdig med terrassen, men nå er jo den rimelig stor også. Det er hvertfall 1000 meter med materialer til sammen. Og alt det har jeg malt og beiset alene. Jeg overlot baksiden av leveggen til mannen, for jeg liker ikke å stå i stige når den ikke står støtt. Må jo passe på meg selv.

Her kommer hvertfall en del bilder av terrassen. En vakker dag skal jeg slenge i putene, og da er det også klart for hageparty. Krysser fingrene for nydelig vær i august.

I dag skal vi på IKEA å bytte et kjøkkenskap som selvsagt var for stort, så skal vi på Byggevarehandelen å handle lister, for tenk, neste helg er det listedugnad her på bruket. Det skal bli så deilig å bli ferdig med listing. Jeg har troen på at vi blir ganske så ferdig med mye.

Her kommer et lite bildemaraton.

3 kommentarer

Iselin Renée

30.07.2015 kl.09:55

Så fint det ble :)

Lydia

30.07.2015 kl.19:12

Så utrolig fint det ble! :D

Amanda Sørum

30.07.2015 kl.19:18

så fint :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits