Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Hva kan man si?!

  • 19.04.2016 kl.16:07

I dag kjente jeg på kroppen at det hadde vært langhelg, det var hardt å stå opp når klokken ringte kl.05.00. Jeg hadde så lyst til å sove videre! Bare litt til! Men pliktene kalte.

På sykehuset gikk det i hundre og jeg hadde så vondt i hodet og beina da jeg dro derfra i dag. Det er utrolig hvordan et studie kan være så fantastisk gøy og så grusomt på en gang. En dag er man i himmelen etter en fantastisk fødsel, mens andre dager innser man at det finnes en etasje under kjelleren! Det går så veldig opp og ned og det er en emosjonell berg-og-dal-bane.

Forventningene om å prestere får deg til å være 100% fokusert i 8 timer hver dag. I tillegg henger kvantifiseringskravene over hodene på oss, 100 barselkvinner, 100 barselbabyer, 50 selvstendige fødsler...

Men det er fantastisk å være jordmorstudent, mest av alt!

Emma hadde en super bursdag, til tross for sur vind og regn så ble det dansing til Markus og Martinus og det ble satt hale på grisen i låven. Barna koste seg Max og mor er glad for at det hele er overstått :)

3 kommentarer

TitaLita

19.04.2016 kl.18:49

Ugg, jeg har min sånn helg nå, fredagskveld, lørdagskveld og søndagsmorgen... En kjenner dem på kroppen! Det er hardt å være under vurdering hele tiden, men før du vet ordet av det, så er du ferdig og det er din tur som veileder... ;o)

Lykke til!

gaardsbruket

19.04.2016 kl.20:08

TitaLita: Lever i troen på at jeg en gang er ferdig med dette her ;) Bedre å sitte på andre siden av gjerdet ;) Mine veiledere sitter på vaktrommet å drikker kaffe, mens jeg jobber, gratis. Hahah

TitaLita

20.04.2016 kl.10:32

tjihi, ikke sant.... ;o)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits