Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Birdhouse

  • 25.04.2016 kl.21:40

Nydelig vær på Vestlandet i dag! Jeg sov i byn i natt etter å ha jobbet kveld på akuttposten. Nå kjenner jeg at den pendlingen tærer på kropp og sinn. Jeg føler at jeg kaster bort så mye tid der jeg kunne fått en time med ekstra søvn, eller jobbet med eksamensoppgavene. To timer hver dag, i bilen, er så ubeskrivelig kjedelig! Men nå et det bare to uker igjen av praksis, og plutselig er det sommerferie! Blir kun en uke med ferie på meg. Ellers skal jeg henge rundt i Bjørgvin Fengsel i 6 uker!

Pengene kommer godt med i og med at vi har voldsomme hageplaner på gang. :) Blir spennende! Jeg har gravd frem staudene mine i dag, og plantet om litt diverse planter. I tillegg har vi bygget drivhus. Bilder kommer i morgen!

I ettermiddag hjalp jeg jentene å bli ferdig med fuglekassene sine. De begynte i går, og synes det var veldig kjekt å få snekre litt. Flinke var de også! Nå har jungeltarzan akkurat hengt dem opp i treet, så får vi se om noen flytter inn der.

2 kommentarer

TitaLita

26.04.2016 kl.11:36

Men så spenndende ekstrapraksis på deg i sommer da! :)

Ser frem til drivhuset, jeg har et prosjekt stående fra i fjor som aldri kom i havn.... :-/

gaardsbruket

01.05.2016 kl.10:06

TitaLita: Jeg liker å jobbe i fengselet. Blir gøy. Drivhuset trenger bare litt maling nå, så er det klart for å vises frem.

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits