Gårdsbruket

av Renathe Tangen

17.mai- eller eksamensforberedelser?

  • 16.05.2016 kl.20:31

I dag har jeg tilbrakt 6 timer på skolen med eksamenslesing sammen med fira andre jenter fra klassen. Det er fremdeles mye jeg ikke kan, og det er kriiise at det er 17.mai i morgen! Det eneste jeg tenker på er eksamen. Slitsomt!

Mann og barn hadde gjort en real innsats her hjemme med middag, rydding og stryking. Fra jeg kom hjem i 5-tiden har jeg hengt opp to maskiner med klær, vært ute å funnet bjørk til 17.mai pynten til trappen, pyntet trappen, satt på oppvaskemaskinen, vasket og strøket en skjorte, bakt marengsbunnen til pavlova, bakt en langpanne brownies til skolen og pusset sølvet mitt. Nå er barna lagt og jeg har funnet frem notatene mine igjen. Puh!

Jeg gleder meg til 17.mai frokost i morgen og til å spise hos venner i morgen formiddag, veldig koselig å bli invitert på besøk i år, som i fjor! :) 17.mai er barnas dag, så det spiller egentlig ingen rolle hva jeg vil gjøre i morgen. Men jeg kommer til å gå hele dagen å tenke på kardinalbevegelsene, bilirubin, autosomal dominate sykdommer, vekstavvik, anamneser, prevensjon og kjønnssykdommer!

.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits