Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Godt med alt som er gjort

  • 19.05.2016 kl.18:06

Nå er eksamen over og om tre uker er jeg ferdig med første året av jormurutdanningen. Eksamen gikk dårlig, jeg ble så satt ut av at jeg, av 48 case, klarte å trekke de to jeg hadde minst kontroll på. Jeg fikk stotret fram noe, og jeg besto, men hadde jeg fått hvilken som helst annen oppgave, så hadde karakteren kunnet bli litt bedre. Shit happens, og nå er det over!

Nå nyter jeg blomstene i hagen, det spirer og gror! Vi har bestillt gravemaskin og den kommer om noen uker, så en uke av ferien går vel med til å stable steinmuren. Det blir bra til slutt. Nå har vi fått produsentnummer på bruket, så det er bare til å bli rik! Haha!

.

.

4 kommentarer

Emelie Karlsson

19.05.2016 kl.18:11

Jaja, man har uflaks innimellom, men godt at du bestod ihvertfall :-)

gaardsbruket

20.05.2016 kl.10:11

Emelie Karlsson: Det har man. Men jeg slipper hvertfall å ta den på nytt igjen :)

Pernille

19.05.2016 kl.19:12

Godt å få frem litt blomster nå som sommeren melder sin ankomst. Og tvi-tvi med eksamen du hadde. Gikk ikke så bra med min prøveeksamen som jeg nettopp hadde, men greit fornøyd med resultatet. Ønsker deg en fin kveld videre, så må du kose deg!

gaardsbruket

20.05.2016 kl.10:12

Pernille: Takk for gode ord! Det går ikke alltid slik man ønsker og det er utrolig kjedelig når karakteren ikke gjenspeiler alt arbeidet man har lagt inn i lesing :/

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits