Gårdsbruket

av Renathe Tangen

En dag på hytten

  • 29.05.2016 kl.20:32

I dag tok vi turen ut på hytten i det nydelige været. Neste uke skal det være dugnad der ute, men ingen av oss kan den helgen, så vi bestemte oss for å dra ut i dag isteden, for å bidra med vårt. Det er jo kjipt for alle de andre å stå med alt alene neste helg, så nå fikk vi også bidratt til at de gamle beste/oldeforeldrene kan nyte hyttelivet uten å ødelegge både rygg og knær i blomsterbedene :)

.

.

Vi har luket ugress, brent boss, kostet bort dritt fra gjessene, som hvert år kommer til vannet for å få unger. Vi har også fyllt en bil med dritt som skal til bosshaugen og gresset er klippet. I tillegg har trappen fått seg en makeover.

Det var vanvittig varmt, så etter at vi grillet ville småjentene bade, så da ble det bading på meg, Julia, Ørjan, Marius J og Ida. De to minste jentene lekte på flåten og vasset litt i vannkanten. Solbrente ble noen av oss også :)

.

.

.

Når vi gikk hjem, kunne vi teste den nye trappen og si oss rimelig fornøyd med innsatsen og neste helg kommer det til å bli enda finere.

.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits