Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Designer

  • 31.05.2016 kl.11:12

I går var jeg en tur på skolen for å gjøre ferdig gruppearbeidet. Det tok heldigvis ikke så lang tid. Vår oppgave er å argumentere for en sentralisering av fødselsomsorgen, noe som er veldig vanskelig. Det kan ikke være så mange andre enn Bent Høie som er for det, så det var ikke så lett å finne gode argumenter til debatten på torsdag, men jeg tror vi klarte det!

Etter skolen dro jeg til mamma og mens jeg ventet på at noen skulle komme hjem, fant jeg frem kjøkkenplanleggeren til IKEA og begynte å designe mamma sitt nye kjøkken. Hun trenger veldig et nytt kjøkken og nå er det ferdig tegnet!

På kvelden ble det en tur på zumba for å trene litt, etterfulgt av en tur til morfar for å gratulere med bursdagen! Det tok sin tid å komme seg til Fyllingsdalen! Først glemte mamma, som kjørte først, å svinge av og plutselig havnet Julia og jeg på sandsli! Vi forstår oss ikke på den nye knappentunellen. Men vi kom oss fram til slutt og det var veldig koselig å se de gamle igjen. Når vi skulle dra, oppdaget jeg ved bilen, at jeg hadde glemt bilnøkkelen hos morfar, så jeg måtte opp igjen i åttende etasje å hente den. Vel nede i bilen oppdaget jeg at Julia hadde glemt bagen sin i bilen, så jeg måtte møte dem midt inni knappentunellen for å gi dem bagen! Herlighet for et styr!

På veien hjem var det en nydelig solnedgang! Er så glad for at mye av den lange reiseveien min går langs med sjøen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits