Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Hagekjærlighet

  • 31.05.2016 kl.18:21

For et nydelig vær! Gjør ingenting at det regner på morgenen når det er SÅ fint på ettermiddagen! Egentlig slapper jeg bare av og jobber med prosjektplanen min for tiden. 17.juni er det offisielt ferie, og det er jo bare 17.dager til.

Til helgen kommer gravemaskinen på plass og vi har mye å gjøre. Vi har brukt måneder på å bestemme oss for hvilken type mur vi skal bygge når vi nå skal planere ut hagen. Vi har snakket med x-antall fagfolk og fått x-antall forskjellige priser og kom fram til at forskalingsstein med armering og betong var det beste valget for oss. Min største frykt er at hele muren skal rase ut i veien, men det har jeg fått beskjed om at ikke skjer om vi følger anvisningene vi har fått! Det er godt at det finnes så mange flinke folk rundtom som gir oss tips og råd. Nå har vi tatt til oss alt og er klar for å sette i gang. Når man gjør ting man aldri har gjort før er det hvertfall viktig å forsikre seg om at man gjør rett! :)

Det spirer og gror fortsatt her i Straumane! Alle blomstene jeg fikk fra hytten spirer og gror alle som en! Jeg gleder meg villt til planeringen er overstått og jeg får flat plen og alle blomstene kommer til sin rett!

.

.

.

.

4 kommentarer

Maren

31.05.2016 kl.18:28

Så koselig, blir spennende dager for dere da, blir helt sikkert veldig bra:). Sommerblomster må man ha, helt nydelig:)

gaardsbruket

01.06.2016 kl.12:50

Maren: Takk! Store forventninger! :)

TitaLita

03.06.2016 kl.08:25

Sånne store prosjekter koster både i tid og penger, så det blir spennedne hvordan dette blir fremover! Del for alle del bilder. Jeg gjør meg nettopp klar for å stå med reven i været og grave litt før arbeidshelg, den en ikke er så begeistret for vet du, fredagskveld, lørdagskveld og søndagsmorgen....

gaardsbruket

28.06.2016 kl.23:04

TitaLita: Hei! Arbeidshelg er kjipt :/ Det er jo terapi å grave i bedet ?? Litt treg med å svare, sorry!

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits