Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Szczecin

  • 11.06.2016 kl.09:36

God morgen alle sammen! I går flydde jeg fra Bergen til Szczecin, endelig skal jeg på min etterlengtede spa-tur! Jeg bestillte fly i mars og hotellet ble booket om til Radisson Blu med Baltica Welness & spa som ligger i tilknytning til hverandre, i mai.

Da Vi ankom hotellet måtte vi vente noen timer, så vi gikk bort til kjøpesenteret Galaxy som ligger rett ved siden av hotellet. Det vandret vi rundt noen timer og shoppet, før vi satte oss ned på Kentucky Fried Chicken for å spise litt lunsj.

Vi gikk også en tur ned til havnen, fordi taxisjåføren vær hadde stotret frem på polsk-engelsk at det skulle være en stor fest der nede, og det var det. Det var masse boder der som solgte diverse håndlagde ting og masse mat! Dit må vi igjen i dag. Det er få som snakker engelsk og de som sier de gjør det, de gjør egentlig ikke det. Haha!

.

.

.

.

.

.

Så fikk vi endelig rommet vårt og kunne legge fra oss alle tingene og prøveligge sengen! Elsker hotellsenger og hotelldyner!

.

På kvelden ble det hamburger og cocktail i 22.etasje på Cafe 22. Nydelig vær, nydelig utsikt og god contryburger! Burger og cocktail er nok ikke den ultimate middagskombinasjonen, og drinken var i stiveste laget! Haha.

Var en kjapp tur innom matbutikken for å kjøpe brus og snacks, herlighet så billig maten er her! Det var jo helt latterlig! 8 kr for 2 liter cola eller 4 kr for en øl? Og det var rader på rader i matbutikken med alle slags viner, brennevin og vodka! Fascinerende. Vi endte opp med mer truser til jentene, enn brus og snacks, de kostet kun 4 kr stk!

.

.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits