Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Det går unna

  • 11.06.2016 kl.19:01

Jeg våknet veldig uthvilt i halv ni tiden i morges og halv ti var vi nede å spiste hotell-frokost. Gode og mette, gikk vi oss en tur til det andre store kjøpesenteret her i Szczecin. Vi gikk noen runder på senteret og kjøpte noen småtterier. Vel tilbake på hotellet stakk vi innom spaavdelingen for å høre hva vi måtte ha med oss, og det var ikke mye.

.

Plutselig havnet vi i kjelleren og før jeg visste ordet av det stod jeg i frisørsalongen å spurte om de hadde ledig time. Man tar utfordringene til nye høyder når man lar et menneske som ikke snakker engelsk klippe håret ditt! Snakk om spenning i hverdagen! Jeg begynte å stusse bittelitt da hun tørket håret mitt med papir etter hårvasken, hva skjedde med å bruke håndkle? Men håret ble faktisk fint! Hvem hadde vel trodd det!?

Jeg måtte løpe fra frisøren til spaavdelingen for å rekke rosebadet. Haha. Vi ble plassert i et stort badekar med bobler og roselukt og sammen med hvert sitt glass og en flaske champagne, var det helt greit. Etter 40 min var vi ferdig og det var tid for aromaterapi. Vi måtte kle på oss verdens minste undertøy før massasjen, sikkert første og nest siste gang jeg ser min stressede mann i stringtruse som dekker halvparten av det den bør dekke.. Haha! Men det var To digge timer! Gleder meg til i morgen, da har vi blitt spandert på hver vår hot stone massage! Det blir digg!

.

Vi endte dagen med middag på en fancy restaurant der vi spiste hjort og tok oss noen drinker :) Nå skal vi holde oss på hotellet, om en time er det Happy hour i baren, Tjohoo, hæla i taket!

.

.

.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits