Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Første ferieuke er over

  • 28.06.2016 kl.19:02

I år har jeg kun to uker ferie før jeg begynner sommerjobben min i Bjørgvin Fengsel. I år valgte jeg å jobbe der jeg hadde jobbet før, til fordel for å jobbe på KK. Det hadde sikkert vært lurt å jobbe på KK, siden det er der jeg ønsker å jobbe neste år, og det hadde vært fint å ha en fot innenfor. Men Denne sommeren ønsket jeg å jobbe et sted der jeg kjenner arbeidsoppgavene og slipper å tenke så mye. Høres kanskje teit ut, men det presset som har vært i praksis orker jeg ikke hele sommeren og spesielt viktig eg det jo å prestere mår man jobber for en potensiell fremtidig arbeidsgiver.

I år lånte vi en speiderhytte på Langen i Sarpsborg, i nærheten av Børtevann og Skjebergdalen. Enkel standard og mye uteliv, akkurat det vi ønsket oss. Vi har grillet masse, badet, fisket abbor, gått tur og slappet av. Jentene har storkost seg og høydepunktet for minsten var fjellturen det vi laget tomatsuppe på stormkjøkken oppå toppen. Det var så fin natur rundt hytten, vann, bekker, fjell og skog. Mye å finne på for barna.

.

.

.

.

.

Papsen og Emma slapper av

Mannen stekte bacon og egg til sin kjære.

.

.

.

.

.

St. Hansbålet jeg laget

Fox ble bitt i foten av hunden som var med oss, så vi måtte en tur til dyrlegen å få antibiotika. Vanvittig kjedelig av 3 grunner. 1. Vi ville ikke forlate hytten og kaste bort tid på annet enn å slappe av og nyte naturen. 2. Det er dyrt å gå til dyrlegen. 3. Hunden måtte holdes unna vann, for en tass som elsker vann over alt på jord, så måtte vi passe på ham hele tiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits