Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Ferien er over!

  • 03.07.2016 kl.20:35

//Annonselenker

Nå er mine to ferieuker brukt opp og det har vært et møkkavær hele ferien. Fy flate så deprimerende! Vel... Nå kan det regne som faen de neste ukene, når jeg sitter på kontoret og koser meg! :)

Vi har jo mye å gjøre ute, som vi trenger litt pent vær for å få til, blant annet maling. Og det er jo mye kjekkere å være ute når det ikke regner, bergenser eller ei...!

Jeg bestemte meg plutselig for å ha 30-årsdagen min i hagen. Og det fører jo også til at vi må bli helt ferdige med hagen til da. Haha, nå har vi i det minste et mål!

Vi er ferdig med planeringen, halleluja, og har sådd gress. Jeg står daglig å glor på den jorddekte flaten og venter spent på de første grønne små spirene! Måtte de komme snart!

I regnværet har jeg trøsteshoppet på nettet, og det har kommet både klær og sko min vei. Og når mannen spør så var ALT på salg. Haha! Her kan dere sjekke ut noen sommerfavoritter! =) Så har dere også noe å gjøre på i regnværet!1. Coat HÄR / 2. Bikini HÄR / 3. Dress HÄR / 4. Sweater HÄR / 5. Dress HÄR / 6. Top HÄR / 7. Twin Set HÄR / 8. Playsuit HÄR / 9. Twin Set HÄR
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits