Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Grinetid!

  • 01.09.2016 kl.19:54

Tiden går fort, altfor fort! I morgen er siste dag av helsestasjonspraksisen. Det er veldig kjekt, men det betyr også at jeg er ett skritt nærmere fødepraksis på Stord. Jeg synes ennå at det er blodig urettferdig at jeg må dit i 5 uker, mens andre, som verken har gårdsbruk eller barn slipper å dra. Blodig urettferdig! Jeg prøver å ikke dvele for mye ved urettferdigheten, det er ute av min kontroll uansett! Men det er lov å være litt irritert!

Jeg vil egentlig sette meg ned å

grine litt! Det blir evig mye pendling Stord-Osterøy. I tillegg så vant jeg en konkurranse på treningssenteret, der premien var et livsstilskurs verdt nesten 9000kr, som går over 16 uker for dem som vil ned i vekt. Jeg har styrt på med denne vekten i årevis, men er bittelitt for glad i sjokolade, så det var jo tidenes gevinst. Kanskje jeg nå kommer inn i formen jeg hadde når jeg var 19 år og skulle inn i Forsvaret! Det er lov å håpe.

Men dette lille prosjektet starter når jeg er på Stord, hvilket betyr at jeg må til Osterøy hver torsdag! Og jeg jobber hver 3.helg på legevakten. Og de helgene jeg hadde tenkt meg hjem, må jeg tilbringe på Stord. Og neste helg fødes valpene. Og dietten har startet, så jeg må innen 15/09 skaffe meg en heftig dose selvdisiplin og en like stor dose motivasjon. Og jeg kommer til å være hissig som et fly, PMS har møtt sin overmann! Men, Overlever jeg de 5 ukene, så overlever jeg alt!

ADVARSEL

Jeg er jo relativt rund i kantene, både bokstavelig talt og sånn ellers. Hvilket betyr at det meste av idiotskap som kastes mot meg preller av uten noen videre betydning. Så i min nå småstressede tilstand, har kantene mine blitt litt mer firkantet, så derfor oppfordrer jeg alle til å huske på dette og til å tenke litt før man snakker, bare litt, for deres egen sikkerhet. ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits