Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Valpebabyer i hus

  • 09.09.2016 kl.10:48

6.september, 2 dager før termin, ble det født 6 valper her på Gårdsbruket. 2 tisper og 4 gutter. Jordmoren var på vakt på Stord og måtte haste hjem.

40 minutter etter at jeg kom hjem ville Sasha inn på soverommet til Ida, der begge ungene lå å sov. Hun gav seg ikke, så vi slapp henne inn. Der veltet hun ned på en dyne, og ble liggende der. Så vi måtte bære Emma opp i sin seng, så jeg kunne legge meg med Sasha. Mannen gikk også å la seg, han skulle på jobb. Nå var klokken 00.30. Vits i å stresse med den valpekassen...

00.43 kom første valpen og jeg måtte vekke mannen, som ville se. Etter to valper gikk han å la seg igjen. Og siden kom alle de små på løpende bånd med 30-45 min mellomrom. Alle hadde noenlunde lik vekt når de ble født. Sasha var superflink. Når klokken var 05.00 la jeg meg ned for å sove litt og våknet av mann og barn som kom inn for å se på valpene kl. 7.30.

Jeg synes valpene har blitt større allerede og de er jo helt nydelige. Vi kan sitte å se på dem i evigheter. Det ser ut som to av dem har nye hjem som venter på dem når de blir gamle nok. Hvis jeg klarer å gi dem fra meg da. Hehe. Satser på at jeg er lei dem når den tid kommer.. eller ikke..

.

.

.

.

.

.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

29, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits