Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Hei, Hallo!

  • 07.01.2017 kl.18:30

I går var min lange juleferie over og jeg var på jobb på legevakten. Kjekt å jobbe litt og komme seg ut av huset. På mandag begynner vi i praksis og det er kun 15 uker med praksis igjen før jeg er ferdig jordmor. Herlighet, jeg føler meg like skrekkslagen som den dagen jeg kom inn på jordmorstudiet for 1,5 år siden. Dette blir et megahardt halvår, men jeg er klar. 2017 er året jeg blir jordmor. Råkult!

Ellers er jeg mye på treningssenteret for tiden. Nå må jeg holde vekten ved like, så jeg ikke fyker opp igjen 15 kilo, like fort som jeg gikk ned. Det hadde vært kriiiiise! Men det er så gøy å trene og jeg har så mye energi etter treningen. Mannen grøsser når jeg kommer hjem og spinner rundt som en duracellkanin. I dag var det kick-of på treningssenteret og jeg kjørte på i 1,5 time. Når jeg kom hjem dro jeg gubben med meg for å rydde i kjelleren og etterpå kjørte vi boss. Det er digg å kjenne at formen er på topp. OG jeg sovet så godt om natten!

.

.

Jeg har hengt ut meiseboller til småfuglene i kulden. Jeg kjøper så latterlig mange meiseboller. Men da kan jeg også ha god samvittighet! Jeg gleder meg til våren, og til å pusle rundt i Hagen med alle de vakre blomstene jeg plantet i fjor! Tror jeg har fått litt grønne fingre på mine eldre dager, kanskje det også er noe som kommer med alderen.

Én kommentar

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.18:35

Ønsker deg en god Lørdag :-)

gaardsbruket

07.01.2017 kl.18:47

Victoria Larsen: Tusen takk! Takk det samme!

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits