Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Drømmefeer

  • 19.01.2017 kl.16:33

Note to self: vær litt kritisk til hva du kler på deg om morgenen!

Når klokken er 05.00 så er klær det siste jeg tenker på, spesielt om jeg ikke har lagt frem klærne kvelden før! Så i dag tok jeg det fant og hoppet i bilen. Når jeg så er ferdig ned arbeidsdagen og skal gå hjem, da er det litt pinlig å vandre ut av kvinneklinikken iført tøy av ymse kvalitet! Det føltes som tidenes walk of shame, jeg tok til og med bakdøren. Haha!

Nå er det en dag til med alarmen innstilt på 04.50. Det skal bli så deilig med helg nå, at du aner det ikke! Langhelg til og med! Og etter helgen skal jeg tilbake på fødeavdelingen, ikke at jeg ikke har hatt det fint med de nyfødte på nyfødtintensiven, men min plass er på kvinneklinikken. Helst på en fødestue. Det er det som er gøy.

Men det jeg egentlig skulle fjase om, er 5-åringen som har vært plaget med mareritt en periode nå. Jeg er SÅ lei av at hun kommer inn på rommet mitt å legger seg, når hun har hatt mareritt! Det er som å ha en åttearmet blekksprut på leit etter nøklene sine ved siden av meg! Faktisk!

Så jeg tegnet feer, malte, klippet og limte litt og plutselig hadde jeg laget en krukke med drømmefeer. Den skrur seg på når hun skal legge seg og av om morgenen. Og vi satt på sengekanten å diktet tidenes drømmefe-historie. De passer på henne og at hun drømmer fine drømmer, og krukken er ikke lov å flytte på.

Første natten kunne hun sverge på at en fe hadde satt seg på armen hennes. Og nå har hun sovet godt i tre netter uten å komme inn og uten å ha mareritt.

.

2 kommentarer

Victoria Larsen

19.01.2017 kl.17:34

Så flott :D

Kaja

19.01.2017 kl.18:20

Så nydelig! Fin ide <3

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits