Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Ble ikke mye avslapping du...

  • 07.02.2017 kl.18:04

I helgen som var hadde vi barnevakt hele helgen og jeg hadde gitt klart uttrykk for at jeg ikke skulle gjøre en dritt! Overhode! Det var bare ikke aktuelt. Så på fredagen dro gubben og jeg på kino, før jeg skulle offisielt innvie helgen hvor jeg ikke skulle gjøre noe som helst.

Kinodaten begynte med at jeg ikke helt visste hva det var vi skulle se kino. Mannen hadde bestillt billetter til Split, og jeg var meget skeptisk, fordi jeg blir så redd sånne psykologiske thrillere. Jeg fant derfor ut at det var greit å hvertfall se traileren, så jeg visste hva jeg gikk til. 7 sekunder ut i traileren skvatt jeg, så mobilen fløy himmelhøyt. Jiiisess! Filmen var ekkel den, men det gikk greit. Den var ikke superbra akkurat.

Lørdag morgen satt vi i sofaen i 10-tiden Og vurderte om vi skulle stikke på trening eller om vi skulle på fjelltur. Det vi endte med var å rive opp stuegulvet for å endelig bli kvitt sprekken i midten, den som har irritert oss i vel ett år nå. Så det drev vi på med resten av helgen. Jeg har kommer frem til at vi trives best når vi kan pusse opp, og det er veldig kjekt å ha dette til felles, særlig når vi ikke har noe annet. Haha, vel, nå har vi jo også jakt som en felles interesse, siden jeg i går fikk brevet fra jegerregisteret om at jeg hadde bestått jegerprøven. Herregud, jeg har nå lov til å eie våpen, hvor merkelig er ikke det?! Nå lå jeg investere i en hagle og en rifle så jeg kan gå på jakt.

Med gulvprosjektet fulgte selvsagt litt andre prosjekter, som vi skal begynne på etterhvert. Blant annet et lite minibibliotek. Stuen ble så annerledes med en gang sprekken forsvant. Haha! Skal legge ut noen bilder når jeg en gang får tid til å rydde her. Jeg orker jo ingenting når jeg er i praksis, det er kun klesvasken som blir prioritert, og det er kun fordi ungene må se noenlunde fornuftige ut i barnehagen og på skolen.

Barnehagedamen påsto at jeg ikke fulgte opp minsten fordi hun hadde vært to dager uten tykk genser, hadde jeg bare hatt tykke gensere å tenke På for tiden så hadde det vært kjedelig å glemme det, men det må jo være lov å glemme litt innimellom. Spesielt i min zombie-tilværelse! Og det er jo ikke akkurat som at hun gikk å frøs hele dagen heller, de har jo låneklær til akkurat slike situasjoner. Heldig for barnehagedamen at jeg var trøtt den dagen.

Jeg er skikkelig trøtt nå også jeg!

.

.

.

Én kommentar

Victoria Larsen

07.02.2017 kl.20:16

Jeg håper du får en finere tirsdagskveld :-)

gaardsbruket

18.02.2017 kl.19:34

Victoria Larsen: Takk for det :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits