Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Meh...

  • 18.02.2017 kl.19:49

Tidligvakt for fjerde dag på rad, i det minste var det skifte av miljø OG jeg fikk betalt for innsatsen min, i motsetning til når jeg er i praksis! Haha! Det er jo kjekt å jobbe også, å komme seg ut av dette crazyhuset! Jiiisess!

Når man føler seg litt sånn meh, og er litt sliten og synes litt synd på seg selv, så er Celine Dion på Spotify tingen. Celine og jeg sang duett hele veien hjem, i rett under en time. Vi hadde det så koselig! Tenk å kunne synge som henne! Nå er jeg rimelig hes og jeg tipper at mannen er sjeleglad for at han ikke var med i bilen den timen. Lol!

I morgen har jeg lovet jentene å ri, så da må vi gjøre det. Det gleder de seg helt vilt til. Jeg også egentlig. Kanskje vi må kjøpe oss en ponni etterhvert. Eller hva Marius?

Nå skal jeg legge et par barn og legge meg på sofaen. Jeg har stått i så og si hele dag, fordi jeg har så sinnssykt vondt i ræven etter at jeg holdt på å falle på isen tidligere i uken. Har fått meg et kink i ryggen, og må jo se å bli bra igjen i en fei! Det skal gå fint det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits