Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Hei og hå!

  • 30.04.2017 kl.21:09

Stakkars bloggen har blitt veldig nedprioritert i det siste! Vet dere at forrige uke hadde jeg min siste dag med undervisning som jordmorstudent ved Høgskolen på Vestlandet? Det er så sinnssykt rart å ikke skulle være student lenger. Litt vemodig, men samtidig så vanvittig kult å bli jordmor. Jobb har jeg også fått, på Kvinneklinikken i Bergen. Der har jeg vært i praksis og ser for meg en spennende og utfordrende sommer. Entrer nok sommeren men skrekkblandet fryd! Neste uke er det avsluttende eksamen i jordmorfaget og eksamensangsten har kommet snikende for lengst! Og attpåtil er det meldt fantastisk vær neste uke, når jeg skal sitte inne å lese. Blæ!

Men i går, dere, løp jeg min første halvmaraton noen sinne. I september bestemte jeg meg for å løpe 5 km i Bergen City Marathon. Jeg klarte imidlertid å nå målet mitt om å løpe 5 km på under 30 min i februar og i mars endret jeg påmeldingen min til halvmaraton og hadde da 5-6 uker på meg til å gjøre meg klar for å løpe 21 kilometer. Det er en liten forskjell på 5 og 21 kilometer. Men jeg kjørte på med trening 3-4 dager i uken og på lørdag stilte jeg til start klokken 10.00 med mann og barn som heiagjeng. Jeg løp og løp og plutselig (2timer og 36 minutter senere) var jeg i mål. De første 16 kilometerne gikk veldig fort. Da jeg kom til Nordnes måtte jeg gå opp en bratt bakke. Det var faktisk vondere å gå enn å løpe, så på toppen av bakken var beina tilbake i løpsmodus. Fantastisk dag! Det var ubeskrivelig å løpe over den målstreken! Steike så gøy!

Noe som imidlertid ikke var like gøy, var å stå opp i morges! Haha! Jeg våknet klokken 8 og kom meg ikke ut av sengen og ned i stuen klokken 9.30. Prøvde flere forsøk på å reise meg før jeg fikk tak i varmegeleen og fikk gnikket inn lårene. Så klarte jeg å rulle ut av sengen og karre meg til neste utfordring! Trappen! Jøss og kålerabi! Minsten spurte om hun skulle hjelpe meg når jeg var kommet halvveis. Hahha! Jaja, jeg kom meg ned til slutt og gleder meg enormt til i morgen. Men det er vel som de sier; No pain, no gain!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits