Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Et lite livstegn

  • 14.06.2017 kl.19:59

Så var jordmorstudiene over og det skal bli godt å jobbe og tjene penger igjen!

Etter å ha sovet etter nattevakt har jeg bare vært litt i Hagen og ligger på sofaen. Formen er ikke på topp, men bortsett fra avslutning på kvinneklinikken i morgen, så har jeg fri frem til jeg begynner på jobb til mandag. Det er kjekt at bloggen min er savnet. Så jeg kan starte med å dele noen bilder av hagen. Det begynner å bli fint her nå, men ting tar tid med en syk mann og en sliten husfrue.

Jeg har trappet opp kampen mot brunsneglene og skal sette ut øl-feller til dem. Jeg prøver å etablere et staudebed, noe som er lettere sagt enn gjort med de sneglenes appetitt. Vekk med dem!

I grønnsaksåkeren i år har vi satt masse poteter og løk. Vi har plantet gulrot, salat og spinat i pallekarmer ute og inne i drivhuset har vi når tomatplanter som er over en meter høye, agurkplantene vokser, brokkolien og sukkerertene er det også mye futt i.

.

.

Gjerdet er på plass og plenen har vokst mye siden i fjor. Den har fremdeles litt problemer med å Gro enkelte steder, men jeg jobber med saken.

.

.

Hønene er fornøyd med hønsehuset sitt og hønsegården skal piffes opp med litt blomster og maling når været blir litt mer stabilt. Det kan ta sin tid her på Vestlandet, men en gang må det bli bra her også vel.

.

Ny kullgrill er på plass. Gassgrillen har gjort sin misjon, og vi valgte å ikke kjøpe gass igjen. Så grillen har vi testet i dag, nam!

Utsikten vår er fantastisk og med sol fra morgen til kveld, kan vi ikke klage.

.

Én kommentar

Laila MA

14.06.2017 kl.20:17

Så flott dere har det :-)

gaardsbruket

14.06.2017 kl.20:36

Laila MA: Tusen takk! Vi koser oss her :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits