Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Tiden flyr

  • 26.08.2017 kl.15:09

Hallo i luken!

Nå sitter jeg på lekeland med Emma og mitt eldste tantebarn. Her er det Crazy Town! Tenk å ha så mye energi! Dumt å være inne nå som det endelig er sol, men lovet er lovet...

Jeg har allerede rukket å trene halvannen time, da det var kick-off på treningssenteret der høstens timeplan ble sparket i gang i dag.

Ida er avlevert til Tante Julia, for hun var så heldig å få billetter til dagens Markus & Martinus konsert på Koengen av tante Synnøve! Og ikke bare billetter, men et voldsomt arrangement som starter kl.15 med mat, ansiktsmaling, underholdning og voldsomme greier. Det blir nok knall! De er hvertfall superheldige med bergensværet!

Denne uken var mannen og jeg på skytebanen for å gjøre oss klare for høstens hjortejakt. Riflen og siktet mitt fungerte ikke optimalt, så det spørs om ikke jeg må vente et år før jeg tar storvilt-prøven. Kjedelig! Men jeg kan i det minste dra på fuglejakt :) Brannsår på albuen fikk jeg også! Haha!

Slenger med noen få bilder fra våre to uker hos Sivert og Maria i Varna.

.

.

.

.

Mannen og jeg ble låst inn på et rom hos Escape Room Varna og hadde en time på å komme oss ut ved å bruke hodet. Vi klarte det til slutt, men brukte litt mer enn en time. Det var veldig artig! Anbefales!

Én kommentar

Victoria Larsen

26.08.2017 kl.15:37

Så koselige bilder! :D

gaardsbruket

26.08.2017 kl.16:07

Victoria Larsen: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits