Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Endelig fikk jeg tak i Mams

  • 20.09.2017 kl.21:15

NÅ har jeg fått snakket med mamsen. Det holdt ikke med turen fra treningssenteret og hjem, det tar ca 20 minutter og samtalen varte i 1 time og 20 minutter. Men nå er vi godt oppdaterte! I morgen har jeg booket en ny time for samtale, siden mamma skulle sitte hjemme i ensomheten..... mamma vet ingenting om det å være ensom....

Siden vi begge var i godt humør (og mamsen hadde dårlig samvittighet) så fikk jeg booket inn et overnattingsbesøk for ungene, men hun hadde ikke tid før 14.oktober.... Skulle likt å sett den almanakken hennes. Så da heiv jeg på en middag og en oreokake til bursdagen min 15.oktober. Lurer på hva mer jeg kunne fått...?

Etter nesten å ha dødd på trening med en 20 Kilos vektstang som bestevenn så er det deilig å synke ned i sofaen nå. Man får et elsk-hat forhold til trening, det er fælt når det står på, men helt fantastisk etterpå. Denne måneden er det ett år siden jeg endret livsstil til å spise sunt og trene fire ganger i uken. Og det har gått over all forventning. Jeg har lagt bak meg mange kilo, en halvmaraton og en Trolljegerprøve. Stolt som en høne!

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits