Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Solnedgang

  • 26.09.2017 kl.20:54

Jeg sliter med det kne for tiden, noe som er utrolig kjipt! Derfor har jeg ikke fått trent som jeg pleier, noe som påvirker humøret veldig! Samtidig har jeg en stillesittende jobb for tiden, noe som er veldig uvant. Så når jeg kom hjem fra jobb i dag spratt jeg rundt på kjøkkenet. Mann og hunder så dumt på meg! Jeg hadde altfor mye energi som måtte ut.

.

Så etter middag var energibegeret fullt og halv 7 fant jeg ut at vi skulle på fjellet, hele familien! La gå! Så de kledde villig på seg, ungene var som vanlig enormt giret, og kom med et lettelsens sukk når jeg sa at vi ikke skulle gå like langt som sist. Mannen var ikke like giret, vel vitende om at våre fjellturer sjelden blir som planlagt og at det snart ble mørkt. Han så nok for seg alle scenarioene der kjerringen mener at vi straks er fremme, mens det ennå er en evighet igjen, og mørket kommer sigende på og ingen riktig vet hvilken vei vi skulle gått. Det er sånt som fint kan skje oss når vi er på tur.

.

Det ble en liten tur til Ramberget det vi fikk med oss solnedgangen. Lykkelige barn og lykkelig kone, livet er herlig! Vi gikk rett vei og kom oss ned før det ble mørkt til og med.

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits