Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Høsten er kommet

  • 01.10.2017 kl.18:37

Nå har vi bergensere vært så heldig med været de siste to ukene og da glemmer vi hvilket vær vi vanligvis har her på Vestlandet i slutten av september/ begynnelsen av oktober. Nå er imidlertid finværet på hell og i går regnet det noe voldsomt, og vi prøver iherdig å komme i mål med Osterøytrimmens utfordring om å gå på 10 ulike fjellturer på Osterøy før 14.oktober, og man kan si at vi kom veldig sent i gang. Men både de voksne og barna er veldig motivert og i samme slengen drar vi med oss alle våre venner på tur, det er så mye kjekkere når vi er flere. Nå gjenstår 4 turer og det skal vi klare!

I dag gikk turen til Langetjønna. Vi brukte ca.2 timer til vannet med en del drikkepauser og kartlesing. Løypene på denne øyen er elendig merket og hadde ikke gutta vært god på å lese kart og fikk oss på rett kjøl, så vet jeg ikke hvor vi hadde endt opp. Haha!

.

Rart med det, men maten smaker sjelden så godt som den gjør på tur! Gode og Mette brukte vi en time ned fra fjellet, mens vi løp fra regnet. Det var mye vind, gløtt av sol og lite regn. De tre voksne, fem barna og tre hundene koste seg veldig!

,

.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits