Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Løp for livet!

  • 02.10.2017 kl.18:25

Etter at jeg løp min første halvmaraton i april i år, har jeg hatt en liten løpepause. For noen uker siden meldte jeg meg på Rosa Sløyfe Løpet, for å kickstarte løpingen igjen. I tillegg støtter jeg en veldig god sak som er senskader etter kreftbehandling.

Jeg har også meldt meg på Bergen City Halvmaraton igjen i april, med mål om ny personlig rekord. Målet skal være meget oppnåelig, med tanke på at jeg kun hadde 7 uker med effektiv løpetrening før forrige halvmaraton. Så det er det jeg skal gjøre på i vinter, løpe.

Akkurat nå jobber jeg med å bli frisk, formen har vært dalende i et par uker nå, og nå måtte jeg gi meg på tap. Jeg kjente på turen i går at formen ikke var på topp, men det må den være til torsdag, så jeg har inntatt sofaen.

Jeg er overhodet ikke flink til å være syk, jeg tror jo at når jeg er hjemme fra jobb så skal huset ryddes og vaskes, for det pleier jeg å gjøre når jeg ikke er på jobb. Men det går overhodet ikke, og det jobber jeg enda med å innse. Men nå har jeg fått Greys Anatomy på TV'en og mann og barn har dratt på Bygdekino uten meg.

På torsdag løper jeg for både farmor og svigermor som har kjempet mot brystkreften, og også alle andre som har kjent kreften på kroppen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

30, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits