Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Vi må tilbake til forrige helg.....

  • 20.10.2017 kl.18:49

Jeg ligger jo som vanlig på etterskudd med bloggen, så vi må tilbake til forrige helg om jeg skal ha noe å fortelle. Men forrige helg leverte vi barna til mamma og dro til Bergen by for å spise middag med venner, se på Marit Voldsæter Show og sove på hotell. Vet ikke hva jeg gledet meg mest til... eller jo... å sove i hotellseng. Haha, det er det diggeste som finnes og jeg ville egentlig aldri forlate den sengen. Men det var verdt det for deilig tapas på Matbørsen med et vennepar etterfulgt av show på Ole Bull Scene.

Bra folk, morsomt show, god hotellseng! Perfekt dag!

Jeg er sjelden i Bergen sentrum, og spesielt ikke på kveldene. Men vi bor i en vakker by, og innimellom er det artig å være turist i egen by, vi ruslet i gatene, handlet litt julegaver og bare slappet av.

Jeg hadde bursdag søndagen, som ble feiret hos mamma med taco og oreokake. Tror mamma var redd for å glemme noen bursdager (det ble etterhvert veldig mange) så da fikset hun slik at hun fant seg en mann som hadde bursdag samme dag som meg, og i tillegg ødela 12-årsdagen min ved å gi meg en lillesøster i bursdagsgave. Så da klarte hun å ordne det slik at 3 av 6 personer hadde bursdag samme dag.

Flat kake OG lillesøster til bursdagen er 12-årsdagen sin det!

.

.

Én kommentar

Laila MA - Rundt ekvator

21.10.2017 kl.07:03

Så deilig med en tur uten barn. Ikke noe er som å bo på hotell, spise god mat og få med seg et show. Gratulerer med overstått bursdag :-)

gaardsbruket

21.10.2017 kl.16:14

Laila MA - Rundt ekvator: Det er fantastisk! Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits