Gårdsbruket

av Renathe Tangen

A taste of Halloween

  • 30.10.2017 kl.21:25

Kidsa har endelig innfunnet seg med at det ikke blir noe knask eller knep på dem. Generelt så synes ikke jeg så mye om Halloween og ikke tror jeg at denne bygden er så ivrig heller. Og hvor kjipt er det ikke når barna gleder seg til å gå å be om snop og så treffer de bare på låste dører og sure tryner. Nei, da lar vi heller være.

Men da kjærringa var på butikken stod det et lite gresskar der med navnet vårt på. Så jeg kjøpte et og tenkte at ungene kunne få lov å skjære ut en side hver på gresskaret. De synes jo at jeg var VERDENS beste Mams, og kastet seg over gresskaret, tegnet, funderte og skjærte de vakreste (eller skumleste) ansiktene de klarte. Far engasjerte seg også. Gleden var megastor når minsten tente lyset og ansiktene lyste mot oss.

.

Fox lå så fint under bordet og lurte på hva vi drev med. Gresskar var ikke helt hans greie. Men han er alltid der vi er.

På onsdag er det Halloween disco i Grendahuset og ungene gleder seg veldig til det. Da kan de som vil, kle seg ut. Og de kan kjøpe seg det de har lyst på. Vinn vinn.

.

Jeg kunne jo ikke kaste innmaten fra gresskaret, så jeg prøvde meg på en gresskarpai. Alle spiser jo det til dessert på Thanksgiving. I 2015 feiret vi thanksgiving i USA, men jeg glemte hele gresskarpaien. Jeg har ennå ikke fått smakt på den, men den ser veldig god ut og den lukter digg krydderkake.

.

Nå nærmer det seg jul og jeg gleder meg veldig!

Én kommentar

Victoria Larsen

31.10.2017 kl.10:14

Åh, så koselig :-D

gaardsbruket

31.10.2017 kl.16:32

Victoria Larsen: Veldig :) Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits