Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Parkveld - Ryktet går!

  • 04.11.2017 kl.12:07

Forrige uke hadde vi spillekveld her, og endelig passet det for alle. 4 par var samlet i den lille stuen vår for litt mat, tyt og spill. Vi hadde det så kjekt! Ryktet går er jo tidenes morsomste spill. Minner litt om hviskeleken, bare i form av skrevne ord og tegninger. Det er helt vittig hvordan en ting kan bli til noe annet, spesielt når enkelte var helt overbevist om at nestemann umulig kunne gjette feil.

Spillet går ut på at man trekker et hemmelig ord som skrives på første arket i blokken. Så skal du tegne dette ordet, helst så forståelig som mulig, før permen sendes videre til neste mann som skal skrive ned hva den tror du har tegnet. Sånn går det rundt til blokken har vært innom alle. Sjeldent ender man opp med det riktige ordet til slutt, som for eksempel da jeg trakk Linn Skåber som mitt hemmelige ord. Hun endte opp med å bli bussjåfør. Bare se her:

.

.

.

.

.

.

.

.

Vi hadde det kjempe morsomt, og magemusklene fikk jobbet litt. Haha! Legger man på noen glass med vin, så blir det etterhvert enda morsommere. En veldig koselig kveld var det hvertfall!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits