Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Helgehygge med selvskutt and!

  • 05.11.2017 kl.10:32

Jentene er bortreist i helgen. Og det er jo kjempe deilig. De koser seg glugg med hest og riding, snop, skal vi danse og Eva, og mor sitter hjemme som en duracell kanin på speed. Første tanken når man får vite at barna skal bort er at nå skal det slappes av. Det skal ikke skje en dritt disse to dagene. Jeg skal leke dovendyret og bare snuggle under dynen min så mye som overhodet mulig.

Jeg våkner lørdag morgen, altfor uthvilt, full av energi. Ingen barn å rydde etter, ingen som stiller 17 spørsmål i minuttet i det de hører at du går inn på badet, fordi døren knirket i ett tiendedels sekund. Bare total stillhet. Jeg rekker å savne barna i 5 minutter. Før jeg finner sofaen og Netflix. Og der blir jeg liggende ganske lenge. Til slutt ble jeg litt stresset og følte at vi burde vært veldig effektive nå som det bare var oss her, og jeg prøvde å få mannen med på litt oppussing. Han var like interessert i å pusse opp i helgen, som jeg er å se maling tørke, så det var bare å kaste inn håndkle, finne sofaen og se ferdig serien jeg holdt på med.

__________________________________________________________

Mannen fikset middag og jeg fikset litt vin og stuehygge. Tenk å kunne ha en ryddig stue i hele 48 timer! I dag kommer ninjaene hjem igjen og de setter garantert i gang operasjon «få alt som er på rommet, ut i stuen». Men alt går når man er forberedt!

.

.

.

Mannen hadde planlagt middagen i går! Vi hadde to andebryst liggende i frysen fra mannen var på jakt for er par måneder siden, disse skulle spises i dag. Jeg føler at jeg bidro litt, for jeg var den som måtte vise mannen hvordan man parterte denne fuglen. Jeg hadde tross alt gjort det et par ganger for ca.10 år siden.

Så andebryst ble det, med smørdampede wokgrønnsaker, appelsinsaus og potetbåter, og det var VELDIG godt! Jeg fikset desserten, det ble en pose freia sjokolademousse blandet med 2 dl melk, og noen timer i kjøleskapet. Haha!

Én kommentar

iselinslund

05.11.2017 kl.11:48

Fin blogg du har :) Besøk gjerne min!

gaardsbruket

05.11.2017 kl.13:24

iselinslund: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits