Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Burpees, I hate you!

  • 13.11.2017 kl.20:53

Jeg skal nå dedikere et helt blogginnlegg til burpees. Jeg har et elsk-hat forhold til denne treningsøvelsen. Eller.... når jeg tenker meg om vipper det nok mer over til hatsiden av skalaen, ganske langt over også. Folk kan se lidelsen i øynene mine når jeg må gjøre denne øvelsen. Den kan bare ikke gjennomføres komfortabelt, men nå skal jo ikke trening være komfortabelt heller, men de der er bare jævlige. Det eneste positive er at det er digg når man er ferdig, men opptil flere ganger føler jeg at min siste time er kommet.

EN ting er jeg sikker på, og det er at jeg faen ikke skal la burpees ta knekken på meg. Næhei, det er bare ikke aktuelt. Så da er det bare å putte på war-facen, bite tenna sammen, si mange stygge ord og bli ferdig.

Jeg går på bootcamp om onsdagene, og den timen der gjør jo ofte både fysisk og psykisk vondt. Og jeg kan jo nevne at oppvarmingen gjerne består av feks 55 push ups, 55 knebøy og 55 BURPEES!

Øvelsen er knallhard! I en øvelse trener du både kondisjon, lår, rumpe, skuldre, bryst og armer. Gjennom knebøy og armhevinger trenes de store muskelgruppene, hjertet får jobbet og fettet forbrennes. Tanken er jo god.. Men det må ho finnes en bedre måte å gjøre det på!

Jeg utfordrer DEG til å 10 burpees så fort du kan akkurat nå. Og fortell meg hva du synes!

Én kommentar

Victoria Larsen

14.11.2017 kl.00:46

Den øvelsen der er virkelig tung, men gjør godt! ;-)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design
hits