hits
Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Tar løpingen til nye høyder

  • 09.12.2017 kl.13:12

Det er jo ingen hemmelighet at jeg i november 2016 la om livsstilen min og begynte å trene. For å se en mening i denne treningen bestemte jeg meg for å løpe 5 km i under Bergen City Marathon i april 2017. Så jeg trente masse og motivasjonen var på topp. I februar følte jeg at målet med 5km var nådd da jeg løp den på under en halvtime på tredemøllen. Da bestemte jeg meg for å endre bestillingen min fra 5km til halvmaraton, 21km. Litt hårete mål, men de neste 7 ukene løp jeg som jeg aldri hadde gjort før! Jeg har aldri vært så motivert. Nå skulle jeg vise alle, spesielt de som mente at jeg ikke ville klare en halvmaraton, at de tok feil.

29.april løp jeg altså halvmaraton, og den følelsen når jeg løp over målstreken, husker jeg ennå. Det var helt fantastisk. Vonde knær og gnagsår, men for en mestringsfølelse!

Ved hjelp av utenforstående krefter ble Julia Og jeg, i oktober, oppfordret til å melde oss på trekningen av plasser til Berlin Maraton, et av verdens største løp med rundt 40.000 deltakere. Det var lettere å vinne i Lotto fikk vi høre.

Dere aner ikke hvor inderlig jeg angret på at jeg ikke hadde tippet Lotto, for vi ble trukket ut som to kjempe heldige deltakere til BERLIN MARATON. Så nå skal vi løpe maraton... i Berlin... i September. Vi skal hvertfall gjøre en innsats! Vi er langt ifra maratonformen, men alt går! Kanskje..

Heldigvis er det «bare» en runde. Og tenk så mye av byen vi får sett!

Det blir uten tvil et yrende liv, både før, under og etter løpet. Artister opptrer rundt løypen og folk heier! For en følelse!

Medaljen hadde blitt fin sammen med medaljen fra Halvmaraton, Rosa Sløyfe Løypet og Trolljegerprøven!

Så dere får bare følge med når gårdsfruen for fullt begynner å lete etter maratonformen i januar! Finner hun den?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design