hits
Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Lengter etter sol og sommer

  • 19.12.2017 kl.12:20

Åh, i dag ble jeg akutt syk etter sommer og sol! Det hjalp ikke på at jeg fant noen fine sommerbilder av terrassen vår i fjor. Kan vel ikke akkurat påstå at sommeren i år var så veldig fantastisk heller. Når skal vi endelig få innviet terrassen vår som har vært så og si ferdig i ett år. Det er alltid noen småting igjen, men jeg er enormt klar for sommerfest til sommeren igjen! Jeg gleder meg til sommerblomstene titter fram, men først vårløkene, som jeg plantet over alt i høst. Også har vi som vanlig store planer for hagen, men ting tar tid. 

 

Det ser ut som jeg må dra fram symaskinen i vår og sy meg flere sofaputer. Ikke at det er så mange dager jeg rekker å ta dem ut, før jeg må ta dem inn igjen. men uansett så er jeg veldig fornøyd med benkene som mannen har snekret. I vår må de få et nytt strøk hvitmaling.

             

Pallebordet mitt har blitt byttet ut med et svært spsisebord, som også knapt har blitt brukt. Jeg emigrerer snart til østlandet, der det er rom for sommerfester og grillparty på terrassen uten å måtte ha en beredskapsplan for regn. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design