hits
Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Jul på fjellet

  • 04.01.2018 kl.17:32

Så var julen 2017 over! Vi feiret jul med familie på Geilo da vi hadde et stort ønske om en hvit jul, skiturer og slalåmbakker. Kidsa, mannen og jeg hadde skiskole to timer på lille julaften og jentene ble supergode på slalåmski. Jeg med min gipsede arm måtte ta det litt med ro, så jeg holdt meg i barnebakken med barna.

Gjett hvem som absolutt måtte ha juletre? Det var lillesøster og litt meg, så hun fikset juletre og vi tok det med opp. På bittelille julaften hadde vi juleverksted og flettet kurver, laget lenker og stjerner så vi fikk pyntet treet. Veldig koselig.

Noen synes det var veldig gøy å stå på ski, og mor synes det var artig at de hadde det så gøy. De var rimelig slitne etter noen timer på slalåm på formiddagen og langrennstur på ettermiddagen. Vi bodde rett ved lysløypen, så det var bare å skli rett ut i løypen.

.

.

.

.

Fine julegaver fikk jeg også. Jeg hadde ønsket meg løpesko og løpeklokke til jul, og det fikk jeg, så nå er jeg klar for både halvmaraton og maraton (sånn rent utstyrsmessig hvertfall). Og lysestakene som vi fikk av Mamma var superfine. Jentene var også veldig fornøyde med tilværelsen etter julaften. Hehe.

Godt Nyttår fra oss!

2 kommentarer

Victoria Larsen

04.01.2018 kl.21:01

Kjempe fine bilder!! Så koselig :-)

gaardsbruket

05.01.2018 kl.09:38

Victoria Larsen: Tusen takk!! ;)

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design