hits
Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Viktig å sette seg høye mål, men dette er himmelhøyt!

  • 28.02.2018 kl.19:05

Det er ikke vanskelig å forstå at det å ha et mål å jobbe mot er både motiverende, inspirerende og genererer treningsglede. I vinter løp jeg og lillesøster Julia Rosa sløyfe løpet sammen, og ble i samme slengen oppfordret til å melde oss på loddtrekningen til Berlin Maraton. Vi hadde allerede meldt oss på Bergen City HalvMarathon 2018 og Rosa sløyfe løpet ble en del av treningen til dette løpet. Når jeg kom hjem fylte jeg ut søknaden til Berlin Marathon der jeg registrerte meg og Julia som et team. Det er enormt mange som ønsker å løpe dette løpet, og svært få plasser som blir loddet ut. Det skulle angivelig være lettere å vinne en million i lotto enn å komme med på Berlin Marathon

 

SÅ hvem tror dere fikk en mail i november der det stod GRATULERER, dere har vunnet to plasser til Berlin Maraton? Vi visste ikke om vi skulle juble, feire, le eller grine, men det vi visste var at vi heller skulle tippet lotto, neida, joda! Etter en liten tenkerunde så kom vi fram til at vi ikke kunne la sjansen gå fra oss. Det var bare å begynne å løpe, dette var også den julen vi kun fikk treningsutstyr til jul!

Haha, alt ligger til rette for at vi skal dra til Berlin i september, for å løpe 42 kilometer. 42!

Vi har også fått en sponsor, og det gleder disse to bergenserne veldig! Vi har også laget oss en instagramkonto, der vi deler både oppturer og nedturer. Å skulle løpe en maraton uten å ha løpt så veldig mye før, skal angivelig være gjennomførbart, og vi har ikke tenkt å gi oss! Vi håper at så mange som mulig vil følge oss på instagram running_sisters_norway for å se om en lærerstudent og en jordmor klarer å komme seg over målstreken i Berlin i september. Det er sinnsykt motiverende for oss å ha en heiagjeng enten det er ved målstreken i Berlin eller dere som føler oss via instagram. For er det noe som potensielt kan svikte oss på denne reisen, så er det troen på oss selv!

Instagram: running_sisters_norway

3 kommentarer

Helsedama

01.03.2018 kl.13:07

Så utrolig stilig! Dette får dere til, og jeg gleder meg til å følge dere på veien mot målet! Jeg heier og følger dere nå på Instagram :) Kom igjen!! Dette er utrolig gøy! Og tenk følelsen når dere kommer i mål!!!

gaardsbruket

01.03.2018 kl.15:07

Helsedama: Hei på deg! Så veldig kult at du vil følge med oss hele veien til mål! Vi digger det! Det er tanken på den følelsen som gjør at vi gleder oss til å krysse målstreken ��

Helsedama

01.03.2018 kl.15:10

Det er superkult det dere gjør!! Jeg digger det :)

gaardsbruket

01.03.2018 kl.15:12

Helsedama: Blir gøy det her! �

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design