hits
Gårdsbruket

av Renathe Tangen

Hvordan kommer vi gjennom dette?

  • 01.03.2018 kl.15:40

God dag, alle sammen!

Ja, nå har vi gjort dette prosjektet så offentlig som vi bare kan, så nå er det ingen veil tilbake. Nå er det bare å jobbe like mye med hodet, som med beina. Vi vet jo lite om å løpe en maraton, men det vi vet er at de siste 15 kilometerne kommer til å bli en mental styrkeprøve. Nå er jo mental trening blitt superpopulært, og det er vist at dette kan gjøre oss mer effektiv og vi kan prestere bedre, og dette kan man gjøre ved å:

  • Stresse mindre - Pust! Rolige, dype drag, langt ned i magen. Tror du at du er supermann, så blir du også supermann. 
  • Visualisere - Vinn løpet i hodet ditt, hver gang du løper. 
  • Lage deg et mantra - "Jeg klarer dette", "Nå er jeg snart i mål"
  • Motivasjon - Det er råkult å ha løpt en hel maraton i Berlin, og overlevd.

"Champions aren`t made in the gyms, they are made from something they have deep inside them - a desire, a dream, a vision"

Akkurat nå er jeg syk, omgangssyken har innhentet meg for i år, jeg er ikke så mye syk, men nå er jeg hvertfall straks ferdig med denne dritten og håper at jeg er tilbake på trening i morgen. Yay! Jeg merker at jeg har vært en del stresset over denne maratonen, faktisk så stresset at jeg var på grensen til å ikke få puste på et tidspunkt, det ble plutselig veldig overveldende. Men der og da bestemte jeg meg for å slutte å stresse. Vi må bare gjøre vårt beste og satse på at det er godt nok til å få oss i mål. Så på søndag når Julia og jeg har planlagt et lang-løp (hvor lang denne runden jeg har funnet er, aner jeg ikke, det finner vi ut på søndag) skal vi i mål! Vi klarer dette! Det er råkult å ha løpt en hel maraton i Berlin og overlevd.

Følg oss gjerne på instagram:  running_sisters_norway

Vi har faktisk fått ordnet oss to sponsorer, så det blir supergøy når alt er på plass og vi kan presentere dem også. Hurra! Dette blir gøy!

 

Bilderesultat for running quotes

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

gaardsbruket

31, Osterøy

Livlig sykepleier og jordmorstudent. Blogger om livet på gården, DIY prosjekter og familieliv

Follow

Design laget av
Silje Lien Design